Hvad har jeg lavet?

Sommer i prikker – Det vil jeg lave denne sommer.

Er den ikke bare fin, den nederdel? Min søster har syet den til mig og jeg er sikker på, at jeg kommer til at bære den meget denne sommer – hvis ellers vejret fortsætter som nu. Ud over vores ferie i det Sydfranske, har jeg ikke andre udenlandsrejser planlagt denne sommer. Så jeg håber virkelig at juli bliver en solrig måned med mulighed for masser af hygge, spisning og drinks out and about i solen – i Danmark.

Og udover at spendere min sommer i prikket nederdel, kunne jeg måske finde på at:

  • Tage i sommerhus med veninder.
  • Indløse en julegave, og tage på brovandring, på den gamle Lillebæltsbro, med mine søskende.
  • Lave noget sjovt med mine niæcer.
  • Kigge på lejligheder i København, og i den forbindelse nyde den Københavnske sommer på cafeer, parker osv.
  • Få spist alle de steder jeg endnu ikke har besøgt i Odense, men godt kunne tænke mig, smat de steder jeg allerede elsker, inden jeg flytter til København.
  • I det hele taget at nyde Odense så meget som muligt inden jeg flytter, og lave ting out and about med mine Veninder.
  • Invitere mig selv på vino-aftener på altan/terrasser hos mine veninder.
  • Måske tage på weekendtur et sted i Europa. Evt Brighton.
  • Få læst nogle bøger

Derudover har jeg, langt om længe, fået en praktikplads i hus. Mit kandidatstudie foreskriver, at jeg skal i praktik til efteråret og fra august kommer jeg til at have min daglige gang hos Amaze Communication. Det bliver spændende, og jeg håber, at jeg virkelig få udviklet mine kompentencer indenfor PR-arbejde.

Ellers er denne uge gået med stille og roligt, at få pakket til ferien i morgen. Vi tager allerede til København i eftermiddag, og flyver fra Kastrup i morgen formiddag. Ser frem til en uge med sydfransk stemning, god mad og familie.

På gensyn!

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg lavet?